THR TEAM ORGANIZEAZA PETRECERI PRIVATE  in cea mai noua locatie din Curtea de Arges !

La THR GRILL ,  intr-un spatiu modern si elegant organizam petrecri tematice , in functie de dorintele voastre.

Ne adaptam bugetului tau si venim cu un meniu bine pregatit , ideal , pentru tipul de eveniment ales , THR iti va pune la dispozitie si o varietate de cocktailuri alcolice si non-alcolice !

 

Daca alegi sa aniversezi ziua copilului tau ,noi iti punem la dispozitie consola X-Box, consola Play-Station, masa Fussbal, kid-korner sau animatori ,in plus venim oferim meniuri pentru cei mici dar si pentru cei mari; puteti opta si pentrun cabina foto (pret la cerere)!

 

La THR GRILL veti putea organiza cele mai reusite  petreceri corporate ,seminarii,conferinte, business meeting,lansari de produs sau de carte (dispunem de altfel si de videoproiector sau flipchart)!

Suntem locatia ideala  pentru team buildings (dispunem si de transport privat)

De asemenea frecvent organizam seri tematice cu muzica live , daca vrei sa participi tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti pagina noastra de facebook , unde va vom tine la curent cu tot ce vom pregatit pentru voi!

Retineti ca THR este pentru voi ,iti poti personaliza evenimentul dupa propiile dorinte iar noi iti vom sta la dispozitie cu o echipa bine pregatita si cu toate materialele necesare!

Iata cateva sugestii de pachete party:

Poti opta pentru Petreceri Frozen ,Star Wars Party,Supereroi(Spiderman,Batman,Superman, sau Printesele Disney(Alba ca Zapada , Cenusareasa, Rapunzel,Aurora si altele) , sau petreceri pentru copii cu Mini si Mickey Mouse sau Clowni!

Special pentru Craciun avem pachetul „Craciun Party”.

Toate pachetele sunt all-inclusive (mancare , racoritoare, locatie ,animatie ,recuzita )

 

Pentru mai multe informatii si preturi ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon:

0248 729 672

0741 567 750

0733 065 518

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts