Explorer Mountain Bike Challenge

   Clubul de Ciclism Explorer organizeaza in parteneriat cu Primaria Valea Iasului competitia Explorer Mountain Bike Challenge 2021, in acest an 2 trasee 1 de XC Marathon de 60km si un traseu scurt de 37 km pe dealurile Argesului.
Startul va avea loc pe 21 august din comuna Valea Iasului iar traseele vor parcurge localitatile Bratesti, Dumiresti, Robaia si Musatesti.
Sunt invitati toti pasionatii de mountain bike care au o bicicleta MTB si casca de protectie. Inscrierile se fac pe site-ul www.explorermtb.ro.
Evenimentul este organizat in parteneriat cu Primaria Valea Iasului iar printre sponsori putem enumera Dr. Oetker, Karcher, Gold Nutrition, Shimano, Scott, Fakir solutie antipana, IT Genetics, Car Biz Service, Salon Oddysey, Dynamic Bike.

     Cu aceasta ocazie, Hotelul THR din Curtea de Arges va invita sa va cazati in una dintre camerele hotelului pentru a va putea odihni inainte de provocarea de pe data de 21 august localizata la cativa km de oras! Veti avea parte de o seara linistita unde va puteti bucura si de mancarea gustoasa din restaurantul hotelului!

     Restaurantul nostru THR GRILL va fi prezent la competitie unde va gati pentru participantii la curse mancare traditionala cum ar fi iahnie de fasole sau placinte de mere. Bucatarii nostrii va vor incanta gusturile culinare!

 

 

 

Related Posts